Opći uvjeti.

 

Prilikom izvršene rezervacije gost potvrđuje da je upoznat s ovim Općim uvjetima, te da ih u cijelosti prihvaća:


 


1. GARANCIJA USLUGE


Apartmani "Paloma Blanca" garantiraju realizaciju dogovorene usluge smještaja, u potpunosti, osim u slučaju "više sile" 


2. POTVRDA REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA


Na osnovi vašeg upita poslat ćemo vam našu ponudu za rezervaciju. Ako prihvatite ponudu, kao osiguranje rezervacije uplatit ćete akontaciju od 20% (bankovni troškovi moraju biti plaćeni od strane gosta!). Kad ta akontacija stigne na naš račun, poslat ćemo vam e-mailom konačnu potvrdu rezervacije. Ostatak iznosa (80%) plaća se po dolasku u kunama ili €.


3. OTKAZ REZERVACIJE OD STRANE GOSTA


Datum pismene obavijesti o otkazu rezervacije predstavlja osnovu za obračun troškova otkaza rezervacije kako slijedi:

- 60 dana ili manje prije dolaska – zadržava se uplaćeni polog od 20%*

- Nakon dolaska gosta - zadržava se uplata 100% od ukupnog iznosa * Apartmani "Paloma Blanca" ostavljaju gostu mogućnost da se uplaćeni avans u potpunosti iskoristi u nekom drugom periodu za termin koji će dvije strane naknadno i međusobno dogovoriti.


4. IZMJENA DATUMA DOLASKA


U visokoj sezoni ( srpanj i kolovoz) izmjene datume nisu moguće jer su dolasci i odlasci isključivo subotom. Ipak, gostu se ostavlja mogućnost da svoj dolazak potvrdi za neki drugi datum, ali će naplata teći od prve prethodne subote ( ovaj se stavak primjenjuje isključivo u visokoj sezoni i/ili ako nije drugačije dogovoreno). Sve promjene trebaju biti potvrđene u pismenom obliku od strane Apartmana «Paloma Blanca».


5. CIJENA SMJEŠTAJA


Cijene su fiksne i javne za svaku sezonu. Njihovo aktualno stanje može se uvijek provjeriti na službenom web siteu "Paloma Blanca".


6. VRIJEME DOLASKA I ODLASKA GOSTA


Od gosta se očekuje dolazak od 15:00 – 23:00 sati i odlazak do 10:00, subotom -u visokoj sezoni - srpanj i kolovoz) ako se drugačije ne dogovori s Apartmanima "Paloma Blanca". 


7. PRAVILA BORAVKA


Zabranjen je boravak većeg broja osoba od dozvoljenog broja kreveta navedenih u ponudi. Svi se gosti moraju pridržavati kućnog reda, a posebno poštivati mir u popodnevnim i noćnim satima. Gost se obvezuje da će krajnje čuvati apartman (posuđe, hladnjak, madrace, itd.). Reklamacije po pitanju apartmana i inventara se prihvaćaju samo unutar 24 sata po dolasku. Eventualne štete bit će naplaćene po cjeniku. Zabranjeno je iznositi inventar iz apartmana.


8. SKUPOCJENI PREDMETI I DRAGOCJENOSTI


"Paloma Blanca" ne odgovaraju za mogući gubitak/štetu/krađu prtljage ili dragocjenosti.


9. PRITUŽBE I REKLAMACIJE


U slučaju nesporazuma ili pritužbi od gosta se očekuje da kontaktira direktno nekog odgovornog iz Apartmana «Paloma Blanca», koji će učiniti sve što je u njihovoj moći da se problem otkloni.


Kategorije